Com arribar-hi

Podeu venir per on vulgueu i com vulgueu, però aquí us plantegem unes rutes que són una bona opció:

  • Venint de Barcelona o rodalies, agafar la A-2 (l'autovia de Lleida) i sortir a la sortida 517 ("Agramunt"). Passar per Agramunt seguint les indicacions d' "Artesa de Segre". Passar per Artesa de Segre seguint les indicacions de "Tremp". Passar per Folquer, on hi ha l'encreuament amb la carretera que ve de Ponts. Passar per Tremp seguint les indicacions de "Pobla de Segur". A uns 6 km de Tremp, trobarem el trencant de Salàs de Pallars.

  • Venint de Girona o rodalies, o del nord de la província de Barcelona, agafar l'eix transversal (C-25) i sortir a "Calaf - Ponts" (no a la primera sortida de Calaf). Passar per Torà seguint les indicacions de "Ponts". Passar per Ponts seguint les indicacions de "Tremp" (sortint del poble no tirar recte cap a Andorra). Un cop a Folquer, seguir les indicacions abans esmentades.

  • Venint de Lleida o rodalies, o de Tarragona o rodalies, anar fins a Balaguer i agafar la carretera anomenada "del Doll", la qual, tot vorejant primer el pantà de Camarasa i després el de Terradets, ens portarà fins a Tremp. Un cop a Tremp, seguir les indicacions abans esmentades.


Mostra un mapa més gran