Cal Joan

Cal Joan és una antiga casa de poble, de parets amples i estructura en pedra. Es troba al carrer de la Solana, que, tal i com el seu nom indica, és el carrer més assolellat del poble, fet que no vol dir que sigui el més calorós. Tot al contrari, just al davant hi ha la muntanya de Sant Cebrià i el torrent, que s’encarreguen de refrescar tot el passeig.

Cal Joan ha estat recentment restaurada perquè, tot i mantenint les característiques i l’essència d’una antiga casa de poble, sigui el més confortable possible. S’han mantingut algunes parets de pedra, les bigues de fusta d’origen, el mobiliari de la casa, etc.

Actualment Cal Joan és una Casa de Poble Independent que disposa de 4 habitacions (veure'n fotos), una cuina - menjador totalment equipada (vaixella, nevera, congelador, forn - microones, rentadora, TV, etc.), una gran sala d’estar amb terrassa i dos banys complerts.  

A més, paral·lelament oferim els productes de la  nostra carnisseria - xarcuteria típics de la comarca (xolís, secallona, llonganissa, girella, carn de corder ecològica, etc.), visites al ramat propi de xais i estarem a la vostra disposició sempre que requeriu el nostre assessorament.

Accés a la sala d'estar - menjador Sala d'estar
Cuina - menjador Cuina
Habitació pistatxo Habitació lila
Paret de pedra Habitació groga al fons
Bany blau Sala d'estar
Habitació salmó Vista des de la terrassa
Fotos del corral
Tarifes. El preu aproximat és, segons temporada:
  • 25 € per persona i dia (fora de temporada alta).
  • Estiu, Nadal, Setmana Santa i altres festius, la casa es lloga per setmanes o períodes concrets.
Cal Joan és una Residència Casa de Pagès inscrita al Departament de Comerç, Turisme i Consum de la Generalitat de Catalunya amb el número PL-00488